10.000 Last Minute 
 Vakantiehuizen 

Annuleringsverzekering

Last minute vakantie en annuleringsverzekering

Ook als u een last minute vakantie heeft geboekt, kunt u via deze site nog een annuleringsverzekering afsluiten. Wij werken samen met de Europeesche Verzekeringen. Hierbij maakt het niet uit of u een last minute vakantie Nederland heeft geboekt of elders uw vakantie gaat vieren.
Ga nu naar onze website reisverzekering en annuleringsverzekering.nl en sluit binnen enkele minuten een last minute annuleringsverzekering af.

U kunt via genoemde website ook een last minute reisverzekering afsluiten.

Wat heeft het afsluiten van een annuleringsverzekering voor zin?

Waarom een annuleringsverzekering afsluiten?

Stel dat u een vakantie heeft geboekt en deze door bijvoorbeeld ernstige ziekte of overlijden niet door kan gaan. De vakantie moet dan geannuleerd worden en u heeft te maken met annuleringskosten. Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten worden deze kosten vergoed. Er zijn echter meer redenen om een goede annuleringsverzekering af te sluiten.

Redenen om een annuleringsverzekering af te sluiten

U kunt een beroep doen op onze annuleringsverzekering met basisdekking in de volgende situaties:

U heeft met annulering van de reis te maken
U heeft met een aanzienlijke vertraging te maken gehad bij vertrek of aankomst
U moest eerder van vakantie terugkomen en heeft dan recht op de niet gebruikte reisdagen

In de polisvoorwaarden staat de exacte dekking vermeld.

U kunt uw annuleringsverzekering uitbreiden met extra dekkingen

Op onze website kortlopende annuleringsverzekering  kunt u lezen met welke dekkingen u de basis annuleringsverzekering van de Europeesche nog kunt uitbreiden. Ook deze extra dekkingen kunt u afsluiten bij een last minute vakantie.

Aflopende annuleringsverzekering afsluiten of doorlopende annuleringsverzekering?

Of u nu uw vakantie in Nederland viert of elders, u kunt altijd met annuleringskosten te maken krijgen. Een aflopende annuleringsverzekering sluit u af als u voor een bepaalde vakantie of reis verzekerd wilt zijn. Het maakt hierbij niet uit of het om een last minute vakantie gaat of een lang van te voren geplande vakantie. Een doorlopende annuleringsverzekering sluit u af als u het hele jaar door tegen annuleringskosten en vertragingskosten verzekerd wilt zijn. Bij een doorlopende annuleringsverzekering bent u bij iedere geboekte vakantie automatisch verzekerd tegen annuleringskosten, ook als het om een last minute vakantie gaat!

Goedkope annuleringsverzekering afsluiten

U sluit via deze site snel en online een goedkope annuleringsverzekering af. En als u een doorlopende annuleringsverzekering afsluit, geldt het volgende. Hoe vaker u op vakantie gaat, hoe goedkoper deze doorlopende annuleringsverzekering per genoten vakantiedag wordt!

Vakantie geboekt? Sluit binnen 7 dagen een annuleringsverzekering af

Als u een vakantie of reis hebt geboekt, sluit dan binnen 7 dagen na boeking een annuleringsverzekering af. U heeft dan niet te maken met bepaalde uitsluitingen ten aanzien van bestaande ziektes of kwalen. Zie de polisvoorwaarden voor de exacte dekking en uitsluitingen.

Binnen enkele minuten een annuleringsverzekering afsluiten

Via onze website kortlopende annuleringsverzekering heeft u binnen enkele minuten de juiste annuleringsverzekering afgesloten. Ook indien u een last minute vakantie heeft geboekt en u snel een annuleringsverzekering wilt afsluiten. Wij wensen u een fijne vakantie in Nederland, Europa of elders in de wereld.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.

Aanbiedingen en lastminutes vakantieparken

Grootste aanbod lastminute vakantiehuizen en parken